Sofware laten ontwikkelen

De core business van Carthago ICT is het ontwikkelen van maatwerk software.

Om maatwerk te kunnen realiseren is het mogelijk om uw software projectmatig, in co-development of door middel van detachering te laten ontwikkelen.

Waarom Carthago ICT?

Wij stellen ons niet op als software leverancier maar als partner. Dit betekent voor ons dat wij actief met u meedenken. Het doorvragen en met een kritische blik meekijken is iets wat Carthago typeert.

Om dit te realiseren zorgen wij altijd voor een goede match tussen u als de klant en de experts van Carthago die voor u aan de slag gaan. 

Thuis in alle sectoren

Doordat wij niet alleen verschillende programmeertalen maar ook verschillende werkwijze hanteren zoals: Projecten, Detachering & Co-development kunnen wij opereren binnen vrijwel elk type bedrijf en elke sector. 

Wij hebben in de 23 jaar dat wij bestaan onze diensten ingezet voor een breed scala aan klanten. Hierdoor brengen wij binnen elke branche een stukje expertise en vakmanschap uw organisatie binnen. 

Onze ontwikkelaars

Als je software laat ontwikkelen door Carthago, zijn onze ontwikkelaars betrokken bij het hele proces. Onze experts denken mee, komen met oplossingen en gaan alleen voor het allerbeste resultaat. Je kunt verwachten dat onze ontwikkelaars positief kritisch, betrokken en doelgericht zijn. Tijdens het hele proces blijven we graag in contact met de klant. Wij leveren met onze verschillende software diensten, softwareoplossingen waar organisaties blij van worden. Hierbij geldt afspraak is afspraak.

Software laten ontwikkelen in 5 stappen

Stap 1: Het doel van de software

De eerste stap is om helder te krijgen welke uitdaging je wilt oplossen met de software die je gaat ontwikkelen.  Het is belangrijk om dit goed voor ogen te hebben omdat het probleem dat opgelost moet worden en het doel van de te ontwikkelen software tijdens het hele proces centraal blijft staan.

Stap 2: De techniek

De tweede stap is om de techniek te kiezen. Wat voor software wordt het, is het voor web of voor mobiel, etc.? Vergeet hier vooral niet de doelgroep van jouw software in mee te nemen. Waar geven hun de voorkeur aan? 

Stap 3: Welke features moet de software krijgen?

Vervolgens bespreken de ontwikkelaars de benodigde features. Waaraan moet de te ontwikkelen software voldoen en welke voorwaarden moeten worden ingevuld? Ook hier speelt de doelgroep die uiteindelijk met jouw software gaat werken een hele grote rol. 

Stap 4: Het maken van wireframes

Als eenmaal duidelijk is wat er gemaakt moet worden, wordt de bouwtekening (wireframe) en het ontwerp gemaakt. Zo wordt voor iedereen precies duidelijk hoe het eruit komt te zien en kunnen eventuele aanpassingen makkelijk gemaakt worden.

Stap 5: Het ontwikkelen

Daarna kan het ‘echte werk’ beginnen, namelijk de daadwerkelijke bouw van de software. Als de daadwerkelijke software staat, testen de ontwikkelaars het nog uitgebreid, passen ze het eventueel aan en kan het live!

Softwareontwikkeling volgens Carthago

Om u te voorzien van software waarmee niet alleen u, maar vooral ook de eindgebruiker tevreden is hebben wij diverse UX specialisten die inzetbaar zijn tijdens het software ontwikkel proces.

Onze User Experience specialisten kunnen samen met u bepalen welke features de software moet krijgen op basis van de wensen en behoeften van uw doelgroep. Vervolgens wordt er research gedaan naar hoe deze behoefte het beste vervuld kan worden. Er worden indien gewenst prototypes gemaakt die vervolgens uitvoerig getest worden. Op deze manier garanderen wij een prettige gebruikservaring met de software die wij ontwikkelen. 

Klanten voor wie software hebben gemaakt:

Software laten ontwikkelen voor jouw organisatie?

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.