Broncode .NET

Een broncode scan .NET is in veel situaties belangrijk om te laten uitvoeren. Het is voor een ontwikkelteam zelfs een belangrijke taak om op deze wijze tussentijds de kwaliteit van de software te beoordelen en te optimaliseren. Bij een broncode scan .NET is er sprake van een toetsing van de broncode tijdens het ontwikkelproces of van de al ontwikkelde .NET software. Carthago heeft .NETspecialisten in dienst die ruime ervaring hebben in het uitvoeren van code reviews. 

Waarom een broncode .NET analyse?

Door een broncode analyse.NET uit te voeren wordt de ontwikkelde software uiteindelijk van hogere kwaliteit. Fouten kunnen in een pril stadium ontdekt worden om deze vervolgens te verbeteren. Door de knelpunten vroegtijdig aan te pakken verloopt de ontwikkeling sneller. Hierdoor loopt de geplande release door deze analyse geen vertraging op. Onze opdrachtgevers zijn verzekerd van een applicatie van de allerbeste kwaliteit. Bovendien biedt het een actueel inzicht in de veiligheid van de applicatie op het toetsingsmoment. Wij zorgen voor:

  • Inzicht in veiligheid.
  • Inzicht in de kwaliteit van de architectuur.
  • Goed testbare broncode
    Tijdig herstel.
  • Beste kwaliteit én veilige software.

De uitkomsten van de broncode analyse .NET worden besproken samen met de opdrachtgever en de ontwikkelaars. De bevindingen worden besproken, die vervolgens in het verdere ontwikkelproces opgelost kunnen worden. Het is ook mogelijk dat Carthago de maatwerk aanpassingen uitvoert.

Meer weten over broncode analyse .NET? Neem dan contact met ons op!

Wat levert het op?

Het biedt een actueel inzicht in de veiligheid van de applicatie op het toetsingsmoment. Wij zorgen voor: 

  • Goed testbare broncode  
  • Tijdig herstel 
  • Beste kwaliteit én veilige software
 

De uitkomsten van de broncode analyse .NET worden besproken met de opdrachtgever en de ontwikkelaars. De bevindingen worden besproken die vervolgens in het ontwikkelproces opgelost kunnen worden. Wanneer gewenst kan Carthago de maatwerk aanpassingen uitvoeren. 

Meer weten over broncode analyse .NET? Neem dan contact met ons op! 

Wat is een broncode .NET?

Onze software security specialisten zoeken binnen de verschillende onderdelen van uw applicatie gericht naar kwetsbaarheden. Het is mogelijk om de broncode review .NET al in een vroeg stadium uit te voeren om het vervolgens op verschillende momenten tijdens het ontwikkelproces te herhalen. Er zijn verschillende manieren om de analyse van de broncode uit te voeren. Dit kan handmatig gedaan worden of door het toepassen van statische code analyse tools. Een combinatie hiervan behoort tevens tot de mogelijkheden. Bij het toepassen van tooling is het mogelijk om binnen een korte tijd al een algemeen beeld te verkrijgen. Deze output vormt bovendien de input voor de toepassing van een handmatige broncode review .NET. 

Je .NET broncode laten analyseren?

Onze andere software diensten: