Broncode PHP

Wanneer u op een professionele wijze een broncode scan PHP wilt laten uitvoeren, bent u bij Carthago aan het goede adres. Want het controleren en handhaven van broncodes tijdens de ontwikkeling kan lastig zijn. Onze deskundige PHP -specialisten zijn ervaren, betrokken en enthousiast. Wij werken zorgvuldig, denken mee en adviseren opdrachtgevers met onze veelzijdige expertises.

Broncode Analyse PHP bij Carthago

Onze specialisten voeren software security analyses uit op de PHP code. Dat is op een handmatige manier mogelijk, maar er wordt tevens gebruik gemaakt van speciale tooling. Hierbij gaat het om onze statische code analyse tools. Naast dat deze instrumenten los van elkaar zijn in te zetten voor de broncode scan PHP, is een combinatie eveneens een optie. 

De output van de tooling is weer input voor een handmatige toetsing. Fouten zijn op deze wijze tijdig te herstellen. Dat zorgt ervoor dat er niet snel vertraging ontstaat ten aanzien van de release. Bovendien zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een applicatie van de beste kwaliteit. Daarnaast biedt het een actueel inzicht in de veiligheid van de applicatie op het toetsingsmoment. Wij zorgen voor:

  • Inzicht in veiligheid
  • Inzicht in de kwaliteit van de architectuur
  • Goed testbare broncode
  • Tijdig herstel
  • Beste kwaliteit én veilige software
 

De uitkomsten van de broncode scan PHP worden besproken met de opdrachtgever en de ontwikkelaars. De bevindingen worden besproken die vervolgens in het verdere ontwikkelproces opgelost kunnen worden.

Meer informatie over broncode analyse PHP? Neem dan zeker contact met ons op!

Wat levert het op?

Het biedt een actueel inzicht in de veiligheid van de applicatie op het toetsingsmoment. Wij zorgen voor: 

  • Goed testbare broncode  
  • Tijdig herstel 
  • Beste kwaliteit én veilige software
 

De uitkomsten van de broncode analyse PHP worden besproken met de opdrachtgever en de ontwikkelaars. De bevindingen worden besproken die vervolgens in het ontwikkelproces opgelost kunnen worden. Wanneer gewenst kan Carthago de maatwerk aanpassingen uitvoeren. 

Meer weten over broncode analyse PHP? Neem dan contact met ons op! 

Waarom een broncode analyse PHP?

Bij het ontwikkelen van een applicatie is het van belang om regelmatig de kwaliteit te testen. Een broncode analyse PHP is daar een uitstekend middel voor. Wanneer de broncode kwetsbaar blijkt te zijn, is er de gelegenheid om de zwakke plekken in een vroeg stadium te herstellen. Bijvoorbeeld door een programmeerfouten, designfouten en/of door inconsistenties weg te nemen.

Broncode Analyse PHP laten uitvoeren

Wilt u een broncode analyse laten uitvoeren van uw PHP? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Onze andere broncode analyses

Broncode .NET

Een broncode scan .NET is in veel situaties belangrijk om te laten uitvoeren. Het is voor een ontwikkelteam zelfs een belangrijke taak om op deze wijze tussentijds

Lees verder »

Broncode Java

Een broncode analyse Java wordt op professionele wijze uitgevoerd door de Java-specialisten van Carthago. Wij beoordelen de kwaliteit van de broncode en testen onder meer

Lees verder »