De beste software ontwikkelaars als tijdelijke versterking voor uw softwareproject!

We zijn software ontwikkelaars in hart en nieren. Experts op het gebied van .Net/Java, fullstacks ontwikkeling, software security en architectuur. Natuurlijk hebben onze medewerkers de vereiste skills maar mogelijk nog belangrijker, ze zijn betrokken en gaan voor het projectresultaat!

ICT ontwikkelingen gaan snel, de software ontwikkelaars van Carthago ICT zijn continue bezig met deze veranderingen. Nieuwsgierig en gedreven deze ontwikkelingen op de voet volgen hoort hier bij, daar selecteren we ook op! We beseffen ons heel goed dat van ons iets extra’s wordt verwacht, er moet meerwaarde geleverd worden. Er is volop ruimte om kennis te delen binnen Carthago en we stimuleren onze medewerkers dat op een originele en creatieve manier te doen.

Kern van onze dienstverlening

We leveren op tijdelijke basis resources op het gebied van architectuur, ontwerp en software ontwikkeling. Hoog opgeleide en zichzelf continue verbeterende professionals!

Meestal worden de professionals fulltime ingezet maar we zijn ook bereid resources flexibel in te zetten. We denken vooral in mogelijkheden en minder in beperkingen.

Dit doen we in Oost Nederland (Overijssel, Gelderland) en in de regio Midden Nederland. Voor onze medewerkers streven we naar een maximale reistijd van één uur. Onze kantoren zijn gevestigd in Hengelo (Ov) en Veenendaal.

Wat mag u van ons verwachten?

Kwaliteit en initiatief! Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw software goed functioneert en blijft functioneren. Maar als we denken dat we een positieve bijdrage aan uw business kunnen leveren door ICT-gedreven vernieuwing dan zullen we u dat niet onthouden, dat beloven we! We snappen heel goed dat ICT vooral ondersteunend moet zijn maar soms kan ICT ook het verschil maken!

Van onze medewerkers mag u kwaliteit verwachten! We selecteren op communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid, dienstbaarheid en kennis van zaken. Zo zijn we ten allen tijde in staat de belofte naar onze klanten waar te maken, dat wij hoogwaardige, ‘state-of-the-art’ systemen kunnen bouwen – binnen de gestelde tijd en binnen budget.

Hierbij geldt altijd afspraak is afspraak! Dat vinden we heel gewoon.