Wij maken de software die U verder helpt.

Wanneer u er voor kiest om maatwerksoftware te laten ontwikkelen dan zoekt u een partner die begrijpt waarom er maatwerk nodig/gewenst is. Dat sluit precies aan bij ons principe, wij willen begrijpen waar het u om gaat. Niet alleen om de gevraagde software te ontwikkelen maar ook om mee te kunnen denken over de achterliggende doelstelling. Onze ambitie is het om partner voor lange termijn te worden. Daarom willen we ons steeds bewijzen en meerwaarde bieden!

Kern van onze dienstverlening

We ontwikkelen maatwerksoftware in projectvorm. Naast nieuwe ontwikkeling kunnen we ook uw bestaande maatwerksoftware in beheer nemen.

Wij doorgronden waar het echt om gaat. Klantgedrevenheid, betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan daarbij voorop.

In de praktijk betekent dat korte lijnen, het continu afstemmen van onze diensten op veranderende behoeften en afspraken nakomen. Uiteraard werken we projectmatig, gebruik makend van bewezen methodieken zoals bijvoorbeeld Scrum.

Wat mag u van ons verwachten?

Kwaliteit en initiatief! Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw software goed functioneert en blijft functioneren. Maar als we denken dat we een positieve bijdrage aan uw business kunnen leveren door ICT-gedreven vernieuwing dan zullen we u dat niet onthouden, dat beloven we! We snappen heel goed dat ICT vooral ondersteunend moet zijn maar soms kan ICT ook het verschil maken!

Van onze medewerkers mag u kwaliteit verwachten! We selecteren op communicatieve vaardigheden, resultaatgerichtheid, dienstbaarheid en kennis van zaken. Zo zijn we te allen tijde in staat de belofte naar onze klanten waar te maken, dat wij hoogwaardige, ‘state-of-the-art’ systemen kunnen bouwen – binnen de gestelde tijd en binnen budget.

Hierbij geldt altijd afspraak is afspraak! Dat vinden we heel gewoon.