Software Security Audit

Software Security Audit laten uitvoeren? Carthago ICT heeft voor u de beste IT professionals beschikbaar om de risico’s en knelpunten te identificeren.

Software Security Audit

Is de ICT-infrastructuur van uw bedrijf wel veilig? Weet u zeker dat uw onderneming niet kwetsbaar is of twijfelt u daaraan? Een slechte beveiliging leidt mogelijk tot diefstal en misbruik van data of tot het uitvallen van het bedrijfsproces. Met het uitvoeren van een Software Security Audit door de IT professionals van Carthago ICT is snel duidelijk wat de risico’s zijn. Bovendien zijn knelpunten met het uitvoeren van de uitgebreide analyse inzichtelijk te maken.

Software Security Audit voor het optimaliseren van uw digitale bescherming

Bij het uitvoeren van een Software Security Audit krijgt u antwoord op meerdere vragen. Bijvoorbeeld hoe te voorkomen dat er diefstal van data plaatsvindt? Of wat als een veiligheidsprobleem zorgt voor het uitvallen van de ICT-infrastructuur? Hoelang duurt het dan voordat u weer operationeel bent? De IT-specialisten van Carthago ICT zijn ervaren in het uitvoeren van een security audit én stellen een uitgebreide analyse op van uw software. De analyse richt zich op de bestaande risico’s, zwakheden en overige punten die van belang zijn. Op basis van de security analyse komt er een duidelijk en onafhankelijk advies. Aan de hand hiervan is het mogelijk om een efficiënt securitybeleid te ontwikkelen en toe te passen. Kortom:

  • Analyse van risico’s
  • Analyse van kwetsbaarheiden
  • Analyse extra aandachtspunten
  • Onafhankelijk advies
  • Ontwikkeling securitybeleid

Aanbevelingen voor optimalisatie

Uit de analyse van de Software Security Audit komen aanbevelingen naar voren. Hier vindt uiteraard een presentatie van plaats. De aanbevelingen krijgen vorm in een stappenplan die concreet is toe te passen om de digitale bescherming te optimaliseren. Voorkom dat risico’s de continuïteit van uw bedrijf bedreigen en schakel een professional van Carthago ICT in. Onze medewerkers zijn ervaren, creatief, betrokken en denken met u mee. Wij bieden u de keuze uit diverse security audits. Bijvoorbeeld met betrekking tot een enkele applicatie of meerdere applicaties, maar ook ten aanzien van servers.

Wilt u meer weten over Software Security Audit of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Herman Welleweerd. Wij zijn gevestigd in Hengelo en Veenendaal.

Lees meer

Code review net
Code review java
Code review php