Laatste nieuws

Hoe is het om bij Carthago te werken? Hoe zit het met de cultuur? En werken jullie eigenlijk alleen maar, of doen jullie ook nog wel is wat anders? 

Vragen die we graag beantwoorden in de vorm van onderstaande nieuws artikelen over: onze laatste activiteiten, beursbezoeken en nieuwe medewerkers!

Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »
Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Veenendaal, 1 juni – Vandaag kondigen wij met trots de lancering aan van het allereerste Digital Business Festival, een uniek evenement dat bedrijven meeneemt op een reis naar digitale transformatie. Dit festival, georganiseerd in samenwerking met onze partners Carthago ICT en CAPE Groep, zal plaatsvinden op 26 september in Ede.

Verder lezen »
Nieuws

Kennisdeling in de vorm van webinar

Bij Carthago ICT geloven we dat het delen van kennis essentieel is voor groei en ontwikkeling, zowel intern als extern. Onze getalenteerde collega’s zijn altijd bereid om hun expertise te delen en anderen te inspireren.

Verder lezen »
Nieuws

UXLx Conferentie  – 26 mei 2023

UXLx is een uniek 4-daags user experience event in Lissabon, Portugal. Het programma bestond uit verschillende onderwerpen op gebied van design, research & strategy en omvatte o.a. 10 inspirerende lezingen, waarbij Carthago’s UX Designers Nadia en Famke aanwezig waren. 

Verder lezen »
nieuwe CEO Carthago ICT
Nieuws

Nieuwe CEO Carthago ICT

Met ingang van 1 juni heeft Carthago ICT een nieuwe CEO in de persoon van Harold Masselink. Harold heeft vanuit zijn ervaring in verkoop en ontwikkeling van maatwerk oplossingen de stevige basis die we zochten.

Verder lezen »
Nieuws

Fiets naar je werk week 2023

Fiets naar je werk week is een jaarlijks evenement binnen Carthago. Tijdens deze week maken we zoveel mogelijk kilometers voor het goede doel samen met onze partners CAPE Groep en eMagiz.

Verder lezen »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Verder lezen »

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer en maak kennis