Laatste nieuws

Hoe is het om bij Carthago te werken? Hoe zit het met de cultuur? En werken jullie eigenlijk alleen maar, of doen jullie ook nog wel is wat anders? 

Vragen die we graag beantwoorden in de vorm van onderstaande nieuws artikelen over: onze laatste activiteiten, beursbezoeken en nieuwe medewerkers!

Digital Business Festival
Nieuws

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Bianca!

Begin deze maand is Bianca bij ons begonnen als HR-support / Office-Management. Ze zal deze rol zowel voor ons, als voor onze partner CAPE gaan vervullen.

Verder lezen »
Nieuws

Jaarlijks weekend weg

Volgens inmiddels goede traditie gaan wij jaarlijks weg met het hele bedrijf en de partners van onze medewerkers. Tijdens dit weekend weg is het tijd voor ontspanning en elkaar beter te leren kennen.

Verder lezen »
Nieuws

Kennisdeling in de vorm van webinar

Bij Carthago ICT geloven we dat het delen van kennis essentieel is voor groei en ontwikkeling, zowel intern als extern. Onze getalenteerde collega’s zijn altijd bereid om hun expertise te delen en anderen te inspireren.

Verder lezen »
Nieuws

UXLx Conferentie  – 26 mei 2023

UXLx is een uniek 4-daags user experience event in Lissabon, Portugal. Het programma bestond uit verschillende onderwerpen op gebied van design, research & strategy en omvatte o.a. 10 inspirerende lezingen, waarbij Carthago’s UX Designers Nadia en Famke aanwezig waren. 

Verder lezen »
Nieuws

Meeloopdag voor je studie

Een Dag Meelopen met een Carthager: Ontdek de Voordelen voor Jouw Toekomst in de IT
Als toekomstige professional in de IT-industrie begrijp je dat praktijkervaring van onschatbare waarde is. Daarom biedt Carthago ICT ambitieuze studenten de mogelijkheid om een dag mee te lopen met onze ervaren professionals.

Verder lezen »
Nieuws

Welkom Jorik Diks

In Februari is Jorik bij ons begonnen! We kende hem nog van tijdens zijn afstudeerstage en zijn dan ook enorm blij dat hij weer voor Carthago heeft gekozen.

Verder lezen »

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer en maak kennis