Carthago ICT

Studentenprogramma

Studentprogramma Carthago

Ook onderwijsinstellingen kunnen bij Carthago terecht. Zo hebben wij al ruime tijd een samenwerking met hogeschool Saxion. Binnen deze samenwerking ligt de focus op projecten die studenten van het Saxion uitvoeren voor Carthago.

Deze projecten variëren van het realiseren van een bestelsysteem voor de lunch op kantoor tot projecten waar door inzet van IOT apparatuur gemeten moet worden hoeveel mensen een ruimte betreden om vervolgens automatisch een signaal te kunnen versturen wanneer een bepaalde onder- of bovengrens is bereikt.

Deze diversiteit aan projecten wordt vaak enorm gewaardeerd door de deelnemende studenten. Door de projectmatige uitvoer leren de studenten zij aan zij van onze ervaren developers de fijne kneepjes van het vak.

Deelnemen als onderwijsinstelling
Voor ons studentenprogramma zijn wij altijd op zoek naar onderwijsinstellingen die de samenwerking met Carthago aan willen gaan. Samen kijken of er een match is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Over ons Carthago ICT

Over ons

Carthago ICT is in 1999 opgericht met de ambitie om ICT doeltreffender in te zetten. Dit door de klant centraal te zetten en medewerkers te stimuleren om een actieve rol te vervullen en verantwoordelijkheid te nemen. Hierdoor wordt het verschil gemaakt voor opdrachtgevers.

De naam Carthago is gekozen vanuit de analogie met het oude Carthago dat wij ons als kleiner IT-bedrijf heel goed kunnen meten met grote gevestigde namen. Net als Carthago vroeger met Rome. In de oudheid was het Carthaagse Rijk de grootste rivaal van het Romeinse Rijk. Carthago was de hoofdstad van dit Carthaagse Rijk, waarvan de inwoners door de Romeinen Carthagers werden genoemd. Die benaming wordt nog steeds gebruikt wanneer wij het hebben over onze collega’s!

Deelnemen als hogeschool aan ons studentenprogramma?

Laat weten waar je naar op zoek bent