Talent en Expertise

Alle ruimte voor talent én groei.

Ontplooien en kennis delen

Continu jezelf ontwikkelen zit in het Carthago DNA. Iedereen krijgt bij ons volop de ruimte om te groeien in kennis en om zichzelf te ontplooien. De juiste begeleiding daarbij vindt plaats vanuit ons Talent & Expertise team. Jong talent kan zich eerst intern ontwikkelen door onder begeleiding aan interessante opdrachten te werken. Hierdoor ben je binnen enkele maanden optimaal voorbereid om aan de slag te gaan voor een van onze klanten.  Daarnaast organiseren wij jaarlijks een training voor het hele team en besteden veel aandacht aan het delen van kennis & expertise.  Natuurlijk bieden wij aan alle medewerkers een scala aan mogelijkheden om te blijven groeien en nooit stil te staan in de ontwikkeling; 

  • Loopbaanontwikkelingsplan
  • Ruim opleidingsbudget en opleidingsdagen 
  • Bezoeken van conferenties in Europa 
  • Kennis delen met collega’s op interne conferenties 
  • Interessante externe sprekers op onze meetings
 
Een prettige werkomgeving, plezier en een goede balans tussen werk en privé vinden wij bijzonder belangrijk. Daar geven wij dus veel aandacht aan. We gaan weekendjes weg, we organiseren BBQ avonden, on-& offline game dagen en borrels. Daarnaast lunchen we 1x per maand uitgebreid met z’n allen op kantoor, we hebben uitstekende koffie, een budget voor een goede thuiswerkplek, culinaire eindejaarsdiners, etc. 
 

Benieuwd wat Carthago voor jou kan betekenen?

Carthago ICT maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren. We gaan er van uit dat je hiermee akkoord gaat. Lees meer.