Werkwijze

Wij maken gebruik van verschillende werkwijze. Zo sluit onze expertise maximaal aan op uw vraag.

Projecten

Veel van onze activiteiten worden projectmatig uitgevoerd. De ict projecten voeren we uit op locatie van de klant of als inhouse project. De inhoud en omvang van onze projecten verschilt enorm, van eenvoudig tot uiterst innovatief en met een beperkte tot langere doorlooptijd
projectmatig software ontwikkelen
Detachering

Detachering

Wij leveren verschillende expertise op tijdelijke basis, detachering is daar een voorbeeld van. Wij bieden expertise op het gebied van softwareontwikkeling, security, architectuur en cloud. Dit wordt uitgevoerd door stuk voor stuk hoogopgeleide en zichzelf continu verbeterende IT-professionals.

Co-Development

Co-development als passende oplossing voor kennis én capaciteit? Wanneer het om softwareontwikkeling gaat wil je misschien niet alles uit handen geven. Dat is meestal zeker niet het geval als je zelf ook goede IT-ers in huis hebt. Anderzijds mis je soms net de juiste expertise of de juiste hoeveelheid capaciteit om een project optimaal uit te voeren. Hoe mooi zou het zijn als jou eigen mensen optimaal worden ingezet en daarbij ook nog hun kennisniveau kunnen verhogen?
co-development bij Carthago